Oplæg om spisevaner og forbrugsmønstre i Københavns Højskoleforening

D. 24. oktober holder Ligusteridealisten oplæg til arrangementet ‘Hvordan forandrer vi vores spisevaner og forbrugsmønstre?’ i Københavns Højskoleforening. Efter et oplæg ved bæredygtighedsforsker Michael Søgaard fra Ålborg Universitet fortæller jeg om dyrkning af køkkenhave og om Københavns Fødevarefællesskab.

Under forberedelserne til arrangementet er jeg stødt på mange interessante ting omkring dyrkning af egne fødevarer, som jeg ikke før har været opmærksom på. Arbejdet med foredraget har faktisk været noget af en øjenåbner for mig, og det er endt med at blive et helt andet oplæg, end jeg oprindelig havde forestillet mig.

Jeg håber snart at kunne skrive et blog-indlæg med samme tema, så det bliver tilgængeligt for flere.

Indtil da kan arrangementet opleves live i Københavns Højskoleforening, se mere info nedenfor.

Arrangement: ‘Hvordan forandrer vi vores spisevaner og forbrugsmønstre? Foredrag og praktiske eksempler’

Tid: 24. oktober 2023 kl. 19-21

Sted: Københavns Højskoleforening, Damstien 5, 2720 Vanløse

Læs hele programmet på: Københavns Højskoleforenings hjemmeside

Læs mere:

Københavns Fødevarefællesskabs hjemmeside: kbhff.dk

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *