Ligusteridealisten i Thy

Ligusteridealisten forlader sit hjemlige økosystem og drager mod nordvest for at deltage i kunstforeningen Det Ny Kastets sommerprogram med både en artist talk og en workshop. Det kommer til at handle om parcelhushaver, frø, fællesskab, kunst og permakulturens etikker, forhåbentlig med en masse sjove og tankevækkende oplevelser undervejs.

Det hele foregår i Nordjylland, nærmere bestemt Thisted og løber af stabelen d. 2. og 3. september. Se mere i kunstforeningens program her.

Under overskriften ‘fælles-skab’, er det er tanken at igangsætte fælles kunstprojekter med deltagerne, en form der bliver spændende at afprøve, efter at jeg har leget med idéen i flere år. Jeg glæder mig til at se, hvad der kommer ud af det!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *